Какой выбрать подарок?
Нова темаВідповісти spilkuvannya > Общение на любые темы
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Darina

вік: 36 Діва
секс: жінка

ПовідомленняНаписане: 20 березня 2025 21:46    Початкове запитання
20 березня 2025 21:46 з Darina

Ищу подарок для друга на день рождения и думаю, что компьютерная мышка может быть хорошей идеей. Он много времени проводит за компьютером, и, возможно, ему понравится что-то новое и удобное. Какую модель выбрать, чтобы она была не только функциональной, но и стильной? Буду благодарна за советы!
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Zorro

ПовідомленняНаписане: 22 березня 2025 20:17    
22 березня 2025 20:17 з Zorro

Я хочу порекомендувати на Оболоні ресторани українських страв "Принада" . До них добре приходити відпочити і провести романтичну вечерю , а також у них є доставка їжі, яка Вас приємно здивує своєю оперативністю, сервісом обслуговування, а головне смаком і свіжістю. Останнім часом з роботи повертаюся пізно і сама готувати не встигаю. Тому доставка мене дуже виручає.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення AIM
Darina

вік: 36 Діва
секс: жінка

ПовідомленняНаписане: 23 березня 2025 18:50    
23 березня 2025 18:50 з Darina

Спасибо! Какие еще варианты стоит рассмотреть?
Догори
Борис

вік: 34 Діва
секс: чоловік

ПовідомленняНаписане: 23 березня 2025 18:52    Тема повідомлення: Re: Какой выбрать подарок?    
23 березня 2025 18:52 з Борис

Darina написав:
Ищу подарок для друга на день рождения и думаю, что компьютерная мышка может быть хорошей идеей. Он много времени проводит за компьютером, и, возможно, ему понравится что-то новое и удобное. Какую модель выбрать, чтобы она была не только функциональной, но и стильной? Буду благодарна за советы!

Привет! Я недавно тоже искал подарок для друга и решил выбрать компьютерную мышку, так как он много времени проводит за компьютером. Я остановился на мышке Attack Shark https://loadup.com.ua/ru/kompiuterni-myshky-attack-shark/ А все потому что она не только функциональная, но и стильная. Мышка имеет подсветку и дополнительные кнопки, что делает её удобной для работы и игр. Она также выглядит современно и подойдёт к любому рабочему месту. Я нашел её на сайте ЛоадАп, советую посмотреть их ассортимент.
Догори
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид spilkuvannya > Общение на любые темы
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Какую лодку выбрать в подарок другурыболову Ukraine1 1 25 березня 2025 14:38 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Какие золотые серьги лучше выбрать в подарок женщине kiev 3 14 березня 2025 18:55 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Какой форум для геймеров выбрать altanka 1 08 травня 2025 10:35 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Какой фен выбрать kiev 1 11 листопада 2024 12:08 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Какой хостинг выбрать kiev 3 23 березня 2025 05:09 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Какой прокси выбрать для тестирования сайтов spilkuvannya 0 03 травня 2025 16:27 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Какой форум для геймеров выбрать strateji 1 08 травня 2025 11:10 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Какой тонометр выбрать wikihoodforums 0 22 травня 2025 16:25 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Какой аппарат для ухода за лицом выбрать для домашнего использования altanka 2 13 лютого 2025 10:40 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Какой выбрать игровой клуб forumukraine 1 04 квітня 2025 03:02 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Какой кондиционер выбрать для квартиры в Днепре kiev 1 13 березня 2025 03:08 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Какой клей для дерева выбрать spilkuvannya 1 24 січня 2025 20:34 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Какой табак для кальяна выбрать новичку spilkuvannya 1 07 травня 2025 11:52 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Какой листовой прокат выбрать для обшивки spilkuvannya 1 13 травня 2025 14:35 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Компьютерная мышка на подарок брату forumukraine 1 20 березня 2025 21:44 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Нужна бита с надписью на подарок хорошему человеку kiev 2 07 лютого 2025 23:40 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень подарок девочке на 15 года на новый sehong 0 21 березня 2024 00:16 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Где купить моторную лодку в подарок для отца Ukraine1 1 16 квітня 2025 23:09 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Подарок мужу ukraineponadyse 4 25 вересня 2024 19:48 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Кожаная сумка как подарок мужу где купить kiev 0 20 травня 2025 10:38 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Подарок altanka 5 16 листопада 2024 13:44 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Подарок для мальчика kiev 1 15 червня 2024 09:15 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Мне нужно найти какието необычные носки на подарок для друга kiev 3 08 лютого 2025 00:16 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Подарок мужчине spilkuvannya 2 14 січня 2025 23:55 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Чай в подарок ukraineponadyse 3 18 червня 2024 14:22 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.