Декор для сукні
Нова темаВідповісти spilkuvannya > Общение на любые темы
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Шиншик

ПовідомленняНаписане: 16 квітня 2025 16:52    Початкове запитання
16 квітня 2025 16:52 з Шиншик

Зібралась зробити з простої сукні щось особливе — шукаю красиві аплікації, аби додати їй індивідуальності. Ідеї вже є, залишилось лише знайти, де це все придбати. У магазинчиках біля дому вибір невеликий. Може, ви підкажете, де можна замовити стильний декор для сукні?
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Анна Пендіковська

ПовідомленняНаписане: 17 квітня 2025 07:53    
17 квітня 2025 07:53 з Анна Пендіковська

Коли я уявляла своє весілля ще в юності, то завжди бачила себе в елегантній сукні, розшитій мереживом. Мрія не змінилася, лише з роками стала чіткішою. Коли настав час готуватися до великого дня, я вирішила, що сукня має бути особливою — не з салону, а зшита на замовлення. Майстриня одразу спитала про оздоблення, і я натрапила на аплікації на розпродажі https://wed-style.com.ua/ua/product-category/znizhki/aplikaczii-rozprodazh/ на цьому сайті. Це була любов із першого погляду! Обрала декілька варіантів зі знижками, які чудово підійшли до стилю сукні. Якість аплікацій приємно здивувала — ніжні, витончені, ідеальні в кожній деталі. Весільна сукня вийшла просто чарівною, і всі гості не могли відвести очей. Завдяки цим аплікаціям я відчула себе справжньою героїнею казки.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид spilkuvannya > Общение на любые темы
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень Декор для сукні interes 1 17 квітня 2025 10:21 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Готові аплікації для весільної сукні kiev 1 26 червня 2024 21:38 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Тканина для сукні Ukraine1 1 15 березня 2025 18:29 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Шукаю тканину для весільної сукні kiev 3 22 лютого 2025 14:23 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Потрібен святковий декор на Великдень для столу kiev 1 26 лютого 2025 07:38 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Екологічний декор для офісу dnipro 0 28 квітня 2025 18:11 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Ландшафтний дизайнер недорого в Житомирі від студії Хайд Декор snukar 0 03 червня 2025 09:28 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Новогодний декор altanka 1 06 листопада 2024 17:19 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас. по 5 клацання Ви оптимізовані.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.