Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Шиншик
|
Написане: 30 квітня 2025 09:29 Початкове запитання | |
|
Чи є у вас поради, як можна продати своє волосся? Я чула, що є сервіси, які займаються такою справою, і можна заробити непогано. Чи потрібно готувати волосся особливим чином перед продажем? І чи є різниця, в яких довжині волосся купують більше? |
|
Догори |
|
 |
Анна Пендіковська
|
Написане: 01 травня 2025 08:58 | |
|
Після сесії я вирішила трохи подорожувати Європою, але мій бюджет був обмеженим. І тоді в голову прийшла цікава ідея — я мала дуже довге, здорове волосся, яке можна було вигідно продати. Я зайшла на сайт HAIRUA https://hairua.com/ все вивчила, зробила фото і подала заявку. Через деякий час мені написали, що волосся можна відправити поштою! Все оформилось швидко, чесно і без зайвих клопотів. Я отримала гарну суму, якої якраз вистачить на якісь дрібнички. А ще – оновила імідж, зробила каре, і всі друзі кажуть, що воно мені личить. Цей досвід надихнув мене не боятися діяти нестандартно. Дівчата, іноді варто подивитися на себе по-новому — і світ одразу стає цікавішим! |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 175/500 |
server load: 8% |
Webboard.org |
server time: 0.13s |
board activity: 18022 |
|