динаміки в машину
Нова темаВідповісти spilkuvannya > Общение на любые темы
Попередня тема - Наступна тема  
Автор Повідомлення
Robin

вік: 34 рак
секс: чоловік

ПовідомленняНаписане: 20 лютого 2025 09:15    Початкове запитання
20 лютого 2025 09:15 з Robin

Привіт! Які динаміки в машину варто вибрати, щоб звук був чистим і об'ємним? Хочеться хорошу акустику без переплати за бренд.
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Gogop

ПовідомленняНаписане: 20 лютого 2025 10:13    
20 лютого 2025 10:13 з Gogop

Якщо шукаєш динаміки в машину, то Китаець https://kitaec.ua/ua/avtotovary/audio-video/avtomobilnaya-akustika/dinamiki-kolonki/ це реально те місце, де можна знайти якісну акустику за адекватною ціною. Я ось на днях замовляв колонки для своєї машини і був приємно здивований. Сайт дуже зручний, без зайвих зайомок все можна знайти за пару хвилин. Підібрали мені такі динаміки, що звук змінився просто кардинально. Басів стало більше, середина чиста, високі — не різкі. Встановив сам без проблем, і все працює відмінно. Кому треба хороший звук без переплат — сміливо сюди![/url]
Догори
відсутня Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
Показувати:   
Нова темаВідповістиДружній вид spilkuvannya > Общение на любые темы
Сторінка 1 з 1

Подібні теми в Webboard.org Подібні теми в Webboard.org
Тема рахунок Відповіді Тема розпочата
Немає нових повідомлень купить красивые номера на машину sehong 0 18 листопада 2024 13:06 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Хочу пригнать машину из Грузии ukraineponadyse 1 12 квітня 2025 15:42 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Заказываю машину из Грузии altanka 1 12 квітня 2025 15:33 Переглянути останні повідомлення
Немає нових повідомлень Як перевірити машину перед покупкою spilkuvannya 1 18 квітня 2025 21:45 Переглянути останні повідомлення
Встановити закладки для цієї теми

Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.

Following this hyperlink will lead to a permanent autoban.