Попередня тема - Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Анна Пендіковська
|
Написане: 28 квітня 2025 09:53 Початкове запитання | |
|
Я вже деякий час думаю над тим, щоб замовити скетч карти, але не можу знайти, де це зробити. Чи є у вас досвід замовлення таких карт? Мені б хотілося, щоб це був не просто малюнок, а справжня арт-робота з урахуванням деталей. Які місця варто розглянути для цього? |
|
Догори |
|
 |
Шиншик
|
Написане: 29 квітня 2025 09:11 | |
|
Коли я вирішила зробити сюрприз чоловікові на річницю нашого знайомства, я шукала щось особливе, що справді здивує. Обрала скретч-карти купити в Україні https://book-ye.com.ua/catalog/skretch-karty/ які можна тут. Я замовила карту, на якій ми фіксували наші спільні подорожі, важливі події та місця, які ми відвідували разом. Кожен штрих на карті відкривав частину наших спільних спогадів і нагадував про те, як багато ми пройшли разом. Чоловік був просто вражений! Він із захопленням доповнював карту, і кожен момент викликав нові емоції. Це був неймовірний подарунок, який залишив враження на довгий час. Я впевнена, що наступного року я знову виберу такий подарунок, адже це було не тільки цікаво, але й дуже романтично. |
|
Догори |
|
 |
|
|
Встановити закладки для цієї теми
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|
Webboard.org вибирає найшвидший зв’язок для вас.
server slots: 170/500 |
server load: 17% |
Webboard.org |
server time: 0.14s |
board activity: 18022 |
|